Open Coffee ’t Groene Woud

Roois nieuws Regionieuws
Op woensdag 9 mei is er weer gelegenheid om te netwerken tijdens Open Coffee ’t Groene Woud. Gasterij De Zwaantjes in Sint-Michielsgestel heeft zijn zaak ter beschikking gesteld om dit te laten plaatsvinden. Tijdens de bijeenkomst komen er met name vanuit de gemeentes Boxtel - Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode mensen bij elkaar om onder het genot van een kop koffie contacten op te doen en ideeën op te doen. De Open Coffee is een regionaal platform om uw netwerk uit te breiden en daar andere ondernemende, initiatiefrijke en creatieve personen te ontmoeten. Tijdens iedere bijeenkomst is er een diversiteit aan mensen en uiteenlopende branches aanwezig.

In april is er naast het netwerken bijvoorbeeld ook kort aandacht besteed aan fairtrade produkten. Irene van der Maesen bood de aanwezigen een fairtrade produkt aan en hield een korte introductie wat het betekend om fairtrade gemeente te zijn. Gemeente, winkels, scholen, bedrijven en sportverenigingen worden benaderd om Fair Trade producten in hun assortiment op te nemen of zelf te gaan gebruiken en zo ook een oproep naar de aanwezigen wat goed kan aansluiten bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Voor wie is Open Coffee?
Open Coffee is dus eigenlijk voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis.
Open Coffee ’t Groene Woud is gericht op de regio Boxtel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Sint-Michielsgestel. Aanvullend worden er nauwe contacten gezocht met Uden en Veghel waardoor er een REVUSS-plus netwerk ontstaat.
Marischka Klotz, Rieki ter Beek en Fred van Rooij, de oprichters van de Open Coffee 't Groene Woud, zien het enthousiasme onder de deelnemers groeien. Er zijn al wat vertrouwde gezichten die maandelijks komen maar ook zeker steeds nieuwe geïnteresseerden onder ondernemers, freelancers, collega’s, con- cullega’s, overheid, verenigingen, ofwel, ondernemende mensen uit deze regio die deze gelegenheid aangrijpen om elkaar op een informele wijze te ontmoeten.

Open Coffee 't Groene Woud is het platform waar eenieder kan kennis delen, ideeën bespreken, brainstormen of samenwerken. Ontspannen netwerken onder het genot van een kopje koffie!

Iedere tweede woensdagochtend van de maand. Open Coffee 't Groene Woud van 9:00 tot 11:00 uur. In mei is de locatie dus Gasterij De Zwaantjes, Petrus Donderplein 7 te Sint-Michielsgestel. Ook hier goede en gratis parkeergelegenheid!

Vooraf aanmelden is niet nodig. U komt en gaat, zoals en wanneer u wilt. Alleen consumptie is voor eigen rekening. Voor meer informatie: Marischka Klotz tel. 06-53624631, opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com of kijk op linkedin en/of volg ons op twitter.

Tot ziens op de Open Coffee, Fred, Marischka en Rieki.