Travel Counsellors Nederland wint maar liefst 3 Zoover Awards

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Donderdag 19 april werden bij Beach Club Ottenhome in Kortenhoef voor de vierde keer de Zoover Awards uitgereikt aan organisaties uit de reisbranche. Ruim 350 ondernemingen in de reisbranche waren genomineerd. Travel Counsellors was voor de eerste keer genomineerd in de categorie : Reisbureau Groep. Reisliefhebbers konden de afgelopen weken stemmen welke organisatie in de reisbranche een Zoover Award verdiend.

Na 4 spannende weken werd gister bekend gemaakt dat Travel Counsellors winnaar is geworden van maar liefst drie Zoover Awards . Het publiek heeft Travel Counsellors gekozen tot : Beste Reisbureau Groep, Populairste Reisbureau Groep en kreeg nog eens een award voor de hoogst behaalde consumentenwaardering onder alle award winnaars. Met een 9 bleef Travel Counsellors de concurrentie ruim voor. Steeds meer mensen boeken hun reis via een persoonlijke reisadviseur. Travel Counsellors Nederland B.V is de grootste onderneming van zelfstandige reisadviseurs in Nederland. Travel Counsellors werken vanuit huis en onderscheiden zich vooral door de exceptionele service die zij hun klanten bieden.

Travel Counsellors is sterk in het bouwen van relaties met onze klanten en het is geweldig om hiervoor te worden onderscheiden. Grote dank aan alle relaties, klanten, vrienden en familieleden. De beste zijn is prachtig, maar onze band met u is mij het meest dierbaar.
Will Therèse van Roosmalen www.travelcounsellors.nl/willtherese