Afbeelding

Anja van Eersel secretaresse van het jaar 2012

Roois nieuws Algemeen / Sint-Oedenrode
Anja van Eersel, secretaresse van Hellings Machinebouw uit Sint-Oedenrode, is door MooiRooi verkozen tot secretaresse van het jaar 2012 in Sint-Oedenrode. Vandaag is het officieel secretaressedag en dus werd ze verrast met een mooie bos bloemen.
De afgelopen weken konden bedrijven en instellingen hun eigen secretaresse opgeven voor de titel secretaresse van het jaar 2012. Er kwamen meerdere aanmeldingen binnen. De één nog mooier dan de ander. Uit ieder bericht sprak grote waardering. MooiRooi koos uiteindelijk voor Anja van Eersel van Hellings machinebouw.

Anja werkt al vanaf de start bij Hellings machinebouw. Zo’n dertien jaar geleden kwam ze in dienst. Het bedrijf begon zo’n dertien jaar geleden in Best. Een aantal jaar geleden verhuisden ze naar Sint-Oedenrode. Inmiddels werken er dertig mensen. Voor Anja betekende dat veel meer werk. Ze slaat zich er prima doorheen. Volgens eigenaresse Jolanda Hellings is ze de steun en toeverlaat voor het bedrijf en verricht ze nuttig en professioneel werk.