Afbeelding

KBO Sint-Oedenrode: Samen op naar de toekomst

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Dit is de titel van het nieuwe beleidsplan 2012-2016 van de KBO-Sint-Oedenrode. Dit plan werd gepresenteerd op donderdag 12 april in Odendael door de voorzitter van KBO-centrum, Theo Schevers, aan genodigden en pers en daarna officieel overhandigd aan de wethouder Jeanne Hendriks-van Kemenade. Theo Schevers vond de subtitel van dit plan nog belangrijker: “De toekomst is niet wat er gaat gebeuren,maar wat gaan wij doen!”

Wethouder Jeanne Hendriks was blij met het rapport. Ook eventuele organisatieveranderingen juichte zij toe. “Een wijk in Rotterdam is net zo groot als Sint-Oedenrode en kernen”, aldus de wethouder. Met andere woorden: ondanks de grote verschillen tussen kerkdorpen onderling en centrum: samenwerken.

De KBO omschrijft zich als een organisatie, die zich inzet voor het welzijn en de belangen van alle mensen van 50 jaar en ouder in de gemeente Sint-Oedenrode. Met deze leeftijdvaststelling ligt er meteen een probleem op tafel. Ben je 75, dan kan je jouw kind ook al lid maken van de KBO.

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week