Thuiszorgwinkel Pantein steunt actie Alpe D’Huzes

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Thuiszorgwinkel Pantein start een scootmobiel-actie waarmee ze de KWF Kankerbestrijding ondersteunt. Voor elke scootmobiel van het type Mezzo en Solo, die tot 1 juli 2012 wordt verkocht, gaat € 500, - rechtstreeks naar het Alpe d’HuZes onderzoekfonds van het KWF Kankerbestrijding.

Life & Moibility, de fabrikant van de Mezzo en Solo scootmobielen, neemt met een team deel aan de beklimming van de Alpe d’HuZes. Op zoek naar sponsoren kwamen zij ook bij Thuiszorgwinkel Pantein, verkooppunt van haar scootmobielen terecht.

Strijd tegen kanker
Björn van Nuland, manager Thuiszorgwinkel Pantein: “We hebben als zorggroep Pantein natuurlijk ook vaak met kanker te maken. Daarom voelen we ons zeer nauw betrokken bij deze actie. Wij ondersteunen het team van Life & Mobility van harte, en voor elke scootmobiel van hun fabrikaat die we verkopen doneren we samen € 500,- aan het KWF Onderzoekfonds. De scootmobielen hebben nu ook tijdelijk een speciale Alpe d’Huzes-uitstraling.” Ton Hanselaar, voorzitter Raad van Bestuur van Pantein, is ook blij met de actie. “Als voormalig directeur van KWF Kankerbestrijding en indertijd betrokken bij het initiatief van Alpe D’Huzes, voel ik me natuurlijk hiermee extra verbonden. Dit soort acties is van grote invloed op de strijd tegen kanker en op het toekomstperspectief van veel mensen.”

Speciale aanbieding
Alle klanten die tot 1 juli 2012 bij Thuiszorgwinkel Pantein een nieuwe scootmobiel kopen, krijgen een jaar gratis WA-verzekering en Pechhulp en een gratis rijles. De scootmobielen zijn te koop in de thuiszorgwinkels Uden, Oss en Boxmeer. Meer informatie op www.thuiszorgwinkelpantein.nl  

Alpe d’HuZes
Alpe d’HuZes is een een wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband zes maal op één dag de Alpe d’Huez beklimmen. Zij doen dit om geld in te zamelen voor het Alpe d’HuZes onderzoekfonds van KWF Kankerbestrijding. Dit jaar vindt het evenement voor de zevende keer plaats, op 7 juni. Vorig jaar hebben 4.300 renners samen een bedrag van 20,1 miljoen euro opgehaald. Alle giften gaan voor 100% naar het onderzoekfonds.