Tiona Pop Avond 2012

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Op zaterdag 14 april 2012 organiseert Blaaskapel Tiona een avond waarbij we wederom een andere groep mensen ontmoeten. Deze keer zal de avond in het teken staan van popmuziek, waarbij zeker ook de mogelijkheid is om te dansen. Blaaskapel Tiona heeft voor deze avond haar gehele assortiment afgestemd op popmuziek. Van swingende nummers van de afgelopen 30 jaar tot aan rustige ballads.

De avond wordt samen volbracht met het Popkoor Transparant uit Schijndel. Een gezellig popkoor met ca. 90 leden uit de regio Schijndel/Veghel/’s-Hertogenbosch, die wekelijks met elkaar popmuziek zingen. Het repertoire varieert van Madonna, Queen, E.L.O. en Bon Jovi tot Marco Borsato, Abba, Take That en The Black Eyed Peas. Van snelle uptempo-nummers tot gevoelige ballads, hits uit heden en verleden, meestal vier- tot zes-stemmig gezongen. Popkoor Transparant is opgericht in maart 2000 en staat sinds eind 2010 onder muzikale leiding van dirigent Peter Spierings.
De avond word afgesloten door de band Not Just Apollo. Deze band is aangevuld met een grote blazerssectie en zal de avond afsluiten in dezelfde muziekstijl. De aanvang is 20.00u in ’t Leeuwke te Nijnsel en de entree is 3.00 euro.