Magere en belangrijke overwinning MHC dames 1

Zondag 25 maart stond voor de dames van Sint-Oedenrode de belangrijke wedstrijd tegen Concordia uit Roermond op het programma. Roermond, dat laatste stond, kwam op bezoek in Sint-Oedenrode.

Na de zege van vorige week op Hopbel was Rooi ervan verzekerd dat het deze week ook moest lukken. Concordia begon fel aan de wedstrijd. Rooi moest even wakker worden geschut en drukte door. Er werden veel kansen gecreëerd, die helaas nog niet benut werden. De rust werd gebruikt om de dames op te peppen en men moest geloven dat een overwinning mogelijk was. Slordige passing zorgde voor uitbraken van Concordia, maar na een strafcorner aan de Rooise zijde kwam een strafbal. Karien Thielen wist de bal in 'haar hoek' binnen te passen. Een 1-0 voorsprong die Rooi wist vast te houden tot aan de laatste minuut. Een belangrijke zege voor de dames. Mede dankzij de twee talenten van de maand Cato en Aukje. Volgende week staat Breda op het programma. Hopelijk zetten de dames hun 'winning mood' voort.