BV Rooi Jeugdtoernooi ook dit jaar een succes

Roois nieuws Sport
Woensdagmiddag 21 maart was het dan zover. Rond kwart over één stroomde sporthal de Kienehoef vol met kinderen. 135 kinderen hadden zich aangemeld voor het BV Rooi Jeugdtoernooi.

Na het succes van vorig jaar besloot de activiteitencommissie van BV Rooi ook dit jaar weer een Jeugdtoernooi te organiseren voor alle basisscholen van Sint Oedenrode en Son en Breugel. Nadat alle basisscholen waren bezocht en de juiste formulieren afgegeven, was het wachten op de eerste aanmeldingen. Uiteindelijk meldden zich achttien verschillende teams aan. Een geweldig resultaat!

De voorbereidingen waren op tijd getroffen door de bestuursleden en vrijwilligers van BV Rooi. Het toernooi kon beginnen. Om kwart voor twee werden vier teams opgeroepen om de eerste twee wedstrijden te spelen. De andere teams mochten ondertussen vanaf de tribune juichen voor hun vrienden en klasgenootjes of in de kantine van sporthal de Kienehoef een kleurplaat inkleuren waar nog een mooie prijs mee gewonnen kan worden. Ook kon er in de kantine worden gesjoeld. Er werden wedstrijden van acht minuten gespeeld. Nadat alle teams één wedstrijd achter de rug hadden werden ze verrast met een goodybag, samengesteld door BV Rooi.

Kijk hier voor de foto's>>>

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week