Dijk van een open toernooi bij TV de Kienehoef

Roois nieuws Sport
Afgelopen week heeft TV de Kienehoef het Open Toernooi georganiseerd. Met een gezonde druk werd uitgekeken naar de finales op zondag, aangezien het toernooi nog nooit zo goed bezet is geweest als afgelopen week. De toernooileiding had haar handen vol had om alle wedstrijden gepland te krijgen.

Uiteindelijk was de zonovergoten zondag aangebroken. Het mooiste spel was te zien toen de heren in de herenenkel 3 begonnen te spelen. Jeroen Michels en Frank van Gils mochten het gevecht aangaan. Zij hadden gedurende de week het beste spel laten zien en waren de terechte finalisten. Het was een mooie finale vol spektakel, waarin Frank een 3-0 voorsprong nam, maar Jeroen toch de eerste set wist te winnen met 6-3. De spannende tweede set eindigde in 7-5 voor Jeroen. Beide toppers spelen voor TV de Kienehoef. Jeroen is sinds dit jaar de selectietrainer bij TV de Kienehoef, dus we mogen trots zijn met een aanwinst als hem! Frank is al jaren een van de beste selectieleden en zal ook dit jaar competitie spelen voor TV de Kienehoef. Hieronder worden de winnaars van de hoogste categorien vermeld:

De winnaars in categorie 3:
HE3: Jeroen Michels
DE3: Ellen Kemps
DD3: Milou Brand & Marieke Romijnders
GD3: Kristel van der Heijden & Evert Pluk

De winnaars in categorie 4:
HE4: Thomas Does
DE4: Eveliene Paashuis
HD4: Sander Hooijschuur & Paul Lambrechts
GD4: Ellen Kemps & Menion Heutink

Ale andere uitslagen kunt u vinden op: http://mijn.knltb.nl/Toernooien/Toernooienzoeker/tabid/133/ToeID/39598/TodID/2358257/CID/1/language/en-US/Default.aspx)  We hopen dat iedereen een goede voorbereiding heeft kunnen genieten en wensen alle competitiespelers veel succes in de komende weken.