Afbeelding

BtB-Leden kritisch over digitaal dorpsplein

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Sint-Oedenrode staat aan het begin van een digitaal dorpsplein. Maar wat is een digitaal dorpsplein en wat hebben we eraan? Met die vragen werden de leden van ondernemersvereniging BtB vorige week dinsdag uitgenodigd op het gemeentehuis. “De doelstelling is om voor alle Rooise bedrijven, verenigingen en particulieren een digitale ontmoetingsplek te realiseren”, aldus wethouder Jeanne Hendriks.

Niet alle ondernemers waren zo enthousiast als gehoopt. Om de drempel laag te houden wordt het virtuele dashbord gratis aan de Rooise burgers aangeboden. Aangezien het geld toch ergens vandaan moet komen, zullen de ondernemers dit moeten opbrengen. De vraag rees of er wel behoefte is aan nog een middel en of er wel voldoende mensen gebruik van gaan maken. Aan het einde van de bijeenkomst bleken de meningen verdeeld. Een ambassadeur om plaats te nemen in de regiegroep had zich nog niet gemeld, maar wie interesse heeft kan zich hiervoor alsnog melden via de site van de BtB.

20 Maart staat de volgende bijeenkomst op het programma. De tocht gaat dan naar Den Bosch, voor een bedrijfsbezoek bij The art of living well.

Lees deze week meer in DeMooiRooiKrant