Afbeelding

Sint-Oedenrode DOET: Vrijwilligers gevraagd!

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Sint-Oedenrode doet op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart mee aan NL DOET. Dit is de grootse vrijwilligersactie van Nederland. Duizenden klussen en activiteiten zijn te vinden op www.nldoet.nl. Met de”kluszoeker“ kun je eenvoudig een klus of activiteit in je eigen omgeving vinden en je hiervoor aanmelden. Ook is het mogelijk om je aan te melden met jouw bedrijf, vereniging of groep.

Voor de volgende klussen en activiteiten hebben we nog mensen nodig:

Vrijdag 16 maart
- Samen met bewoners van Odendael een bezoek brengen aan een voorleesochtend in de bibliotheek. Hiervoor zijn 12 vrijwilligers nodig.

Zaterdag 17 maart
- Samen met iemand van Stichting Hartsafe AED’s controleren en elektroden vervangen. Hiervoor zijn 3 vrijwilligers nodig.
- Welzijn Salus gaat van Mariëndael naar Odendael verhuizen. Voor het klussen, sjouwen en schoonmaken zijn 4 vrijwilligers nodig.
- Tennispark De Kienehoef aankleden met te maken/monteren mobiele plantenbakken en aan te planten plantjes. Hiervoor zijn 4 vrijwilligers nodig.
- Om de dakbedekking van de kantine van Tennisvereniging Boskant te vervangen zijn 2 vrijwilligers nodig.
- Voor het maken van een afdak en schoonmaken bij Beugelclub De Lustige Spelers zijn 6 vrijwilligers nodig.
- Stichting Dichterbij wil met hulp van 5 vrijwilligers een aantal tuinen opknappen.
- Stichting Dorpsraad Olland heeft voor het maken van kerststalbeelden 8 vrijwilligers nodig.
- Zorgboerderij Dommelhoeve heeft diverse klussen in en rondom de nieuwe tuinkas. Waaronder de aanleg van tuinpaden, een zit- en watervoorziening, het schoonmaken van de jeu de boules baan, veranda en het zetten van een raster en beplanting. Hiervoor zijn 6 vrijwilligers nodig.
- Stichting Starterscollectief heeft voor schilderwerkzaamheden, opruimen en schoonmaken van het gebouw Fioretti College 10 vrijwilligers nodig.

Meer informatie vindt je op www.nldoet.nl .
Je kunt ook contact opnemen met Femke Broeders, te bereiken op 0413-471646 of f.broeders@welzijnsalus.nl