Afbeelding

Informatieve kroegentocht voor ouders in de gemeente Sint-Oedenrode

Roois nieuws Gemeentenieuws
Wilt u weten waar tieners tijdens het uitgaan verblijven en waar zij tegen aan kunnen lopen, ga dan mee met ‘Uit met Ouders’ in Sint-Oedenrode op woensdag 21 maart 2012. ‘Uit met Ouders’ is een actie om ouders van jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar te informeren over verschillende aspecten van uitgaan Sint-Oedenrode.

Alcohol en jongeren zijn veel besproken onderwerpen. Er verschijnen ook regelmatig berichten over uitgaansdrugs en uitgaansgeweld. Aan welke gevaren staan tieners bij het uitgaan bloot? En hoe reëel is de bezorgdheid van ouders? Objectieve informatie en een kijkje ter plekke geven een duidelijk beeld.

Na een korte inleiding, aanvang 19.00 uur in het Gemeentehuis van Sint-Oedenrode, gaan we naar het uitgaansgebied. Daar bezoeken raadsleden en ouders in groepen verschillende cafés. In elk café wordt een korte presentatie gegeven over de thema’s:
? Alcohol en jongeren door de GGD, Café Van Ouds
? Drugs en jongeren door Novadic Kentron, Mariëndael
? Uitgaan en Veiligheid door Politie en portier, Café ‘t Pumpke
? Vertoning van de film “ Bezopen”, jongerencentrum De Werf

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd in ‘Uit met Ouders’ en heeft u een zoon/dochter die op stap gaat of binnenkort misschien op stap zal gaan, dan kunt u zich tot uiterlijk 16 maart 2012 aanmelden. Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@cjggeeftantwoord.nl  met uw contactgegevens en het aantal personen. U kunt ook bellen naar 0800 – 254 00 00. Hier kunt u ook terecht voor eventuele vragen.