Sjors Sportief sportmiddag op 14 maart

Roois nieuws Gemeentenieuws
Op woensdag 14 maart vindt de Sjors Sportief sportmiddag plaats voor de leerlingen van de groepen 3, 4, 5 voor basisscholen in de gemeente. Deze middag wordt georganiseerd door Sjors Sportief en de gemeente. De sportmiddag vindt plaats in sportzaal de Kienehoef.

We gaan deze middag gezellig sporten en bewegen. Inschrijven voor het evenement gaat via de website van Sjors Sportief www.sjorssportief.nl . De gemeente Sint-Oedenrode is sinds juni 2011 begonnen met het sportstimuleringsproject Sjors Sportief. In het najaar van 2011 hebben de leerlingen van groep 6, 7 en 8 dit traject al doorlopen.

Nu zijn de leerlingen van groep 3, 4 en 5 aan de beurt. Speciaal voor deze gelegenheid komt er een Sjors Sportief sportmiddag. Een gezellige, sportieve en vrolijke middag om samen met Sjors Sportief te sporten. Wie weet krijg je na het bewegen nog meer zin om te sporten? Dan kun je op deze middag jezelf inschrijven voor nieuwe kennismakingscursussen. Dus kijk van te voren of je mee wilt doen aan kennismakingscursussen en of dit mag van je ouders! De kennismakingscursussen starten in april en eindigen eind juni. Je mag ook je ouders of andere familie of vrienden meenemen. Het
enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven via de website van Sjors Sportief.

Hieronder staan de data en tijden per groep! Mocht je niet op het tijdstip kunnen wat voor jouw groep van toepassing is, dan mag je ook een andere tijd kiezen!
- Groep 3 woensdagmiddag 14 maart 14:00-15:00 uur;
- Groep 4 woensdagmiddag 14 maart 15:00-16:00 uur;
- Groep 5 woensdagmiddag 14 maart 16:00-17:00 uur.

Meer informatie is te vinden op de website van Sjors Sportief: www.sjorssportief.nl . Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ahuijberts@sint-oedenrode.nl. Schrijf je snel in, want het is al op 14 maart! Groetjes Sjors