Sjors Sportief Evenement: Schrijf je in!!

Roois nieuws Gemeentenieuws
Zit je in groep 3, 4 of 5 op de basisschool in Sint-Oedenrode? Schrijf je dan snel in voor het Sjors Sportief Evenement.

Sjors Sportief organiseert samen met de gemeente Sint-Oedenrode een sportmiddag. Deze middag is voor leerlingen in groep 3, 4 en 5 van basisscholen in de gemeente. De sportmiddag vindt plaats op woensdagmiddag 14 maart a.s. in sporthal de Kienehoef. We gaan deze middag gezellig sporten en bewegen. Het is hartstikke leuk om aangemoedigd te worden dus neem gezellig je ouders of andere vriendjes mee! Inschrijven voor het evenement gaat via de website van Sjors Sportief www.sjorssportief.nl.

De gemeente Sint-Oedenrode is in juni 2011 begonnen met het sportstimuleringsproject Sjors Sportief, vervanger van het oude project Jeugd in Beweging. In het najaar van 2011 doorliepen de leerlingen van groep 6, 7 en 8 dit traject al. In april 2012 zijn de leerlingen van groep 3, 4 en 5 aan de beurt. Speciaal voor deze gelegenheid komt er een Sjors Sportief evenement. Een gezellige, sportieve en vrolijke middag voor jou om samen met Sjors Sportief te sporten.

Wie weet krijg je na het bewegen nog meer zin om te sporten? Dan kun je jezelf op deze middag inschrijven voor nieuwe kennismakingscursussen. Hierbij heb je wel de hulp van ouders of een andere volwassene nodig! Deze kunnen je op deze middag helpen inschrijven. Kunnen je ouders niet meekomen? Géén probleem! Schrijf je dan nu alvast thuis in voor de kennismakingscursussen, deze starten namelijk al in april.

Hieronder staan de data en tijden per groep voor de sportmiddag. Mocht je niet op het tijdstip kunnen wat voor jouw groep van toepassing is mag je je ook voor een andere tijd inschrijven!
- Groep 3 woensdagmiddag 14 maart 14:00-15:00 uur;
- Groep 4 woensdagmiddag 14 maart 15:00-16:00 uur;
- Groep 5 woensdagmiddag 14 maart 16:00-17:00 uur.

Wil je nog meer weten over Sjors Sportief neem dan een kijkje op de website www.sjorssportief.nl.
Heb jij of hebben je ouders nog vragen dan mag je me gerust mailen! Mijn emailadres is: ahuijberts@sint-oedenrode.nl . Schrijf je snel in, want het is al op woensdagmiddag 14 maart!