Afbeelding

Zevensprong 2012: Striphelden gezocht!!

Roois nieuws Sint Oedenrode
Kinderen speciaal onderwijs ook zeer welkom.

Op 3-4-5 en 6 juli 2012 organiseert Stichting de Zevensprong alweer voor de 26ste keer een kindervakantieweek voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. De afgelopen jaren deden er ruim 300 kinderen mee van zowel het basis- als het speciaal onderwijs. De kerngroep is reeds begonnen met de organisatie om ervoor te zorgen dat ook dit jaar weer een groot succes wordt. Het thema van dit jaar is Striphelden gezocht!

Speciaal onderwijs
Helaas is het voor ons als organisatie niet meer mogelijk om kinderen op speciaal onderwijs buiten Sint-Oedenrode via de gemeente te benaderen. Heeft u als ouder een kind op het speciaal onderwijs, dan ontvangt u dit jaar geen brief.
Wij hopen dat berichtgeving in de lokale pers als deze voldoende is om u te bereiken. Voor kinderen die niet in Sint-Oedenrode op school zitten, kunt u via e-mail, zevensprong@xs4all.nl een inschrijfformulier aanvragen. Ook met vragen kunt u zich altijd wenden tot dit e-mailadres. Wij zullen u dan z.s.m. de informatie en formulieren doen toekomen.

Leiding
De kerngroep is nog op zoek naar ca. 15 vrijwilligers die tijdens de week een groepje kinderen wil begeleiden. Ben jij in deze week beschikbaar en vind je het leuk om met kinderen bezig te zijn, geef je dan op via zevensprong@xs4all.nl.

Inschrijfavond
Op dinsdagavond 17 april vindt de inschrijfavond plaats van 19.30 tot 20.00 uur in Cultureel Centrum Mariendael. Kinderen op het reguliere onderwijs in Sint-Oedenrode ontvangen de inschrijfformulieren begin april via school.
Voor meer informatie verwijzen wij ook graag naar de website van de Zevensprong: www.zeven-sprong.nl. Op de website is het inschrijfformulier binnenkort ook te downloaden.