Afbeelding

Stichting Jeugdcarnaval nodigt jeugd om te feesten

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Stichting Jeugdcarnaval had de eer om het Rooise carnaval af te mogen trappen. Op vrijdagavond 17 februari starten ze in de grote feesttent op de Markt namelijk met de Ultra Dance Party. Een knallend feest voor jeugd vanuit heel Rooi, maar zeker ook voor jeugd vanuit heel de regio. Het is voor hen de ideale start van carnaval. Ook zaterdag was het weer super druk. En natuurlijk ook heeeeel gezellig!!

Ook op de andere dagen staan de tientallen hardwerkende vrijwilligers klaar om de kinderen een ultieme carnaval te laten beleven. Prins Kevin en Adjudant Lars zullen veelvuldig aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden en er een feestje van te bouwen. Het mooie aan de editie van dit jaar is dat er iedere avond een loterij plaatsvindt met kans op grote en vette prijzen. Zo maakt iedere bezoeker kans op een gave Tablet PC. Dat is nog eens een mooie prijs!

Maar natuurlijk is het feest minstens zo belangrijk! Kijk snel op de volgende website voor het complete feestprogramma en beleef een schitterende carnaval!  Klik hier voor filmpjes van Carnaval in de tent

http://www.jeugd-carnaval.nl/