Bouwbedrijf van Stiphout zet onderhanden bouwactiviteiten Vannel voort

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Bouwbedrijf Gebr. van Stiphout BV uit Sint-Oedenrode heeft woensdag 15 februari overeenstemming bereikt met de curator van Bouwbedrijf Vannel uit Eindhoven. Met de overname kunnen alle onderhanden bouwactiviteiten van het Eindhovense bedrijf zoveel als mogelijk zonder vertraging worden voortgezet.

Vannel Bouwbedrijf BV werd vorige week failliet verklaard. Curator mr. Stijn Hoppenbrouwers van Holla Advocaten: “De overeenkomst met Bouwgroep van Stiphout BV is een goede ontwikkeling. De voortgang van de lopende projecten wordt hiermee zoveel mogelijk bewerkstelligd. Directeur Jeroen van Stiphout van het gelijknamige bouwbedrijf: “Dit is een investering die voortkomt uit de malaise in de bouwsector. Vannel was een middelgrote speler met een jaaromzet van ongeveer 20 miljoen euro. Wij maken alle lopende projecten van het bedrijf af. ”

Over Bouwbedrijf Gebr. van Stiphout BV
Bouwbedrijf Gebr. van Stiphout bv (van Stiphout) is opgericht in 1969. Het familiebedrijf heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een zeer solide en modern bedrijf. Van Stiphout maakt onderdeel uit van Bouwgroep van Stiphout BV. Het bedrijf is voornamelijk actief op de markt van projectbouw, utiliteitsbouw en particuliere woningbouw in het hogere segment in de regio Noordoost- en Zuidoost Brabant. Bij Van Stiphout werken ongeveer 50 personen op de verschillende bouwprojecten en 10 personen op het kantoor dat gevestigd is op industrieterrein De Kampen in Sint-Oedenrode.