Afbeelding

Dromen van Victorie..?

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Een unieke foto: Bobliners die stil staan! Je kunt van alles bedenken als je de foto bekijkt van deze vier Boskantse dansmariekes. Zijn ze aan het uitrusten van weer een intensieve training, zijn ze gewoon aan het genieten van het heerlijke winterzonnetje of.. zijn ze aan het dromen van een mogelijke overwinning op het prestigieuze dansmariekesfestijn dat aanstaande vrijdag voor de derde maal in successie wordt gehouden?

Feit is dat Carnaval 2012 met rasse schreden nadert en dat het hoofddoel van dit geweldige feest gezellig samen feest vieren is..! Voor de Papgatse “Dansmariekesscène” zal vrijdagavond 17 februari het hoogtepunt van carnaval zijn. Dan treffen de Rooise clubs elkaar voor het eerst in partycentrum “De Vriendschap” waar een sportieve strijd op dansgebied zal plaats vinden. Uiteraard zullen ook Prins Frans Pap d’n derde en zijn Adjudant Hans van de partij zijn. Prins Frans zal de competitie met meer dan gemiddelde belangstelling gaan volgen, aangezien de dansmariekes van zijn club, D’n Egelantier, de vorig jaar gewonnen wisseltrofee zullen gaan verdedigen.

Wilt u ook samen met alle andere Rooise carnavalsvierders carnaval 2012 inluiden en genieten van dans en gezelligheid, dan bent u van harte welkom op vrijdag 17 februari vanaf 20.00 uur in party centrum “De Vriendschap”.