Afbeelding

Verkiezing ‘Project van het Jaar’ in Sint-Oedenrode

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Op woensdag 7 maart organiseert Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel een feestelijke bijeenkomst in ’t Leeuwke (Sonseweg 3) in Sint-Oedenrode. Deze avond staan alle projecten in het middelpunt, die in 2011 een bijdrage uit het Coöperatief Dividend hebben ontvangen. Welk project wordt ‘Project van het Jaar’ in Sint-Oedenrode?

Breng uw stem uit
Als lid van Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel stemt u tijdens de bijeenkomst direct op uw favoriet. Samen met al onze leden bepaalt ú tijdens deze avond dus de winnaar! Het ‘Project van het Jaar’
wint niet alleen de eretitel maar mag komend jaar bovendien rekenen op een extra bijdrage in promotie en (financiële) middelen. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via www.rabobank.nl/stos tot uiterlijk 22 februari.

Kanshebbers
De projecten uit Sint-Oedenrode die in 2011 een bijdrage van onze winst hebben ontvangen zijn:
1. Boek met liederen, gedichten en anekdotes van Roemrijk Rooi
2. Vier lichtmasten voor het trainingsveld van de jeugdloopgroep van S.V. Fortuna ’67
3. Aanleg speelplaats op sportpark De Neul door Voetbalclub Rhode
4. Het aanleggen van een natuurlijk bos- en speelterrein door Kiwanis Rooi
5. Opvoering van Theaterstuk Alice in Wonderland door Theatergroep Oeck
6. Aanleg van een Jeu de Boulesbaan voor Odendael
7. Inrichting gezamenlijke ontmoetingsruimte voor starters door Stichting Starterscollectief

Programma met lokaal tintje
Vanaf 20.00 uur start het programma onder begeleiding van Marcel van Herpen. Voor zijn vrijwilligerswerk (kunst en cultuur) en verdiensten in (inter)nationale stichtingen ter bevordering
van onderwijs en kinderrechten werd hij in 2009 gedecoreerd als ‘Ridder in de Orde van Oranje
Nassau’. Maar voor de meeste is Marcel bekend als oud-presentator van ‘De Kamer van Brabant’ op Omroep Brabant. De bijeenkomst wordt afgewisseld met optredens van Theaterkoor Rooi. Bekend van o.a. de grote productie ‘Feest!’ en de zelfgeschreven musical ‘Afri-Kaas’. In 2011 brachten zij ‘Droomhuis’ ten tonele.

Jaar van de Coöperatie
Dit jaar is een bijzonder jaar voor de Rabobank. De Verenigde Naties hebben 2012 uitgeroepen tot het Jaar van de Coöperatie. Een mooie aangelegenheid om u ook tijdens deze bijeenkomst te laten zien hoe wij met elkaar bouwen aan een betere wereld. Te beginnen bij onze lokale gemeenschap.