Aftrap Brabantse Kampioenschappen dressuur

Roois nieuws Sport
Afgelopen weekend vond de aftrap plaats van de reeks Brabantse Kampioenschappen Indoor 2012 in Schijndel. De dressuurruiters paarden hadden de eer als eerste de piste te betreden om te gaan voor hun kampioenstitel. Helaas voor onze eigen ruiters weliswaar geen kampioenstitel, maar wel goede prestaties. Eveline van der Ven verscheen met Allure in de ring in de klasse L1 en dat leverde deze combinatie de 3e plaats op.

In de klasse Z1 was het Marieke Siertsema met Zarotte, die Nijnsel vertegenwoordigde en deze combinatie was goed voor een 5e plaats. Daarmee hebben zowel Eveline als Marieke een startbewijs te pakken voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo begin maart.

In Berlicum werd een springwedstrijd verreden voor de paarden. In de klasse B was de 5e plaats voor Moniek van Gastel met Vanitha Z. In de klasse L was de 5e plaats voor Suzan van Gastel met Anna H en de 7e plaats voor Eefje Huijbers met C Vip HZ. Noortje Gevers pakte met Agropoint Levendula in de klasse M de 11e plaats. De pony springruiters zijn in Oosteind geweest. Ashley Peters wist hier met Napoleon de 6e plaats te pakken in de klasse DB.