Programma v.v. Boskant

Voor komend weekend staat er voor de selectie en de dames opnieuw een oefenwedstrijd op het programma. Onze jeugd en Boskant 6 spelen competitie.

Onze jeugd is inmiddels al weer volop (als de weersomstandigheden dat tenminste toelaten) bezig met haar competitieprogramma, voor de senioren blijft het nog een aantal weken oefenen. De selectie oefende afgelopen weekend tegen Wilhelmina Boys. Boskant 2 speelde afgelopen zondag. In een goede wedstrijd wist Boskant 2 met 1-2 te winnen. Geert Habraken opende in de eerste helft de score door een goede voorzet van Jan Wouters gedecideerd binnen te schuiven. Net voor rust kwam Boskant 2 zelfs op 0-2 toen Jan zelf de trekker overhaalde en de doelman van Wilhelmina Boys 2 met een prima lob het nakijken gaf. Na rust liep het allemaal iets minder soepel bij Boskant 2. Heel veel tegengoals leverde dat echter niet op. De tegenstander uit Best wist slechts éénmaal te scoren zodat er na 90 minuten voetballen een 1-2 eindstand op het scorebord prijkte. Boskant 1 kwam niet in actie. De wedstrijd was, vanwege de afwezigheid van een groot aantal spelers, verplaatst naar dinsdagavond.