Odisco 1 met lege handen

Roois nieuws Sport
Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen Eendracht (m) 1 op het programma. Het beloofde een spannende wedstrijd te gaan worden.

Odisco begon slecht aan de wedstrijd en maakte veel fouten in de balplaatsing en verdedigend vielen er veel gaten. Zo stond de thuisploeg dan ook binnen 2 minuten met 2-0 voor. In de 3e minuut deed Mariska van Esch iets terug 2-1. De beginfase bleef slordig waardoor na 11 minuten de 6-2 op het scorebord stond. Meike Leenderts was de maker van het 2e doelpunt. Hierna werd het spel beter en wist Odisco via Marlon van Heeswijk, Meike Leenderts en Myrthe van Heereveld op 6-5 te komen. Maar Odisco bleef slordig in de balplaatsing en stond dan ook weer snel achter met 3 doelpunten. Maar door goede collectiviteit en strijdlust wist Odisco via Meike Leenderts en 2x Myrthe van Heereveld toch op 8-8 te komen. Maar door 2 slordigheidjes was de ruststand 10-8.
Na rust werd het niveau wat minder van beide kanten en Odisco profiteerde door snel op 10-9 te komen via Marieke van Heeswijk. Maar ook Eendracht scoorde weer snel 11-9. Via Meike Leenderts werd na lang aanvallen toch weer de aansluiter gemaakt 11-10. Via een strafworp (een cadeau met een grote strik) werd toch de 12-10 gemaakt. Dena Essens maakte de 12-11. De spanning bleef. Snel hierna 13-11. Marlon van Heeswijk maakte de 13-12 nog maar verder kwam Odisco niet. Zo ging Odisco na hard werken toch met lege handen naar huis.