Prinsenzittingen 2012 in één woord: Hulde!

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Goede kletsers, hilarische sketches, opzwepende muziek, charmante dansende dames en een uitgelaten publiek. Degenen die een kaartje hebben weten te bemachtigen voor de Prinsenzittingen van 2012 hebben fortuin in handen. Na de eerste avond in De Beurs was iedereen het er over eens; de Prinsenzittingen, onder toeziend oog van Prins Frans en Adjudant Hans, waren van een ongekend hoog niveau.

De foto's, elders op deze site, spreken boekdelen. Het plezier spat er vanaf. Ieder persoon of groep heeft er dan ook keihard aan gewerkt om er ook deze keer weer het beste van te maken. Vijf kletsers sprongen in de ton, waarvan Teun Leenderts de jongste was. Hij deed het zeer goed, maar zag ook dat hij nog veel kon leren van oudere kompanen als Dennis van der Steen, Rien van Genugten, Piet Klaasen en debutant Ad van Acht, die uiterst verrassend en ijzersterk uit de hoek kwam.

Over iedereen valt van alles te vertellen. Woorden schieten eigenlijk te kort. Marga en Nicole keerden weer terug met een vervolg op vorige jaar, dat minstens net zo sterk was. Het was echter de Narrekap die iets bijzonders liet zien van zeer hoog niveau. PingPong Matrix. Het klink als abracadabra, maar het was prachtig en onbegrijpelijk om te zien. Zonder de rest te kort te doen...... Aanstaande woendag valt uitgebreid in DeMooiRooiKrant te lezen hoe al de deelnemers het er vanaf brachten. Een woord is in ieder geval op zijn plaats, voor zowel de deelnemers, de organisatie en het personeel van Peter en Joke, die hun laatste Prinsenzittingen meemaken: Hulde!! Klik hier voor FOTO'S >>>>>