Afbeelding

Peter en Joke de Koning stoppen per 1 maart a.s.

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Alweer bijna 40 jaar lang run ik samen met Joke met veel plezier en enthousiasme De Beurs. We zijn hier altijd erg trots op geweest, maar aan deze periode in ons leven komt nu een einde. De Beurs speelt tot op de dag van vandaag een centrale rol in de Rooise gemeenschap. Op bepalende momenten in het leven van onze klanten hebben wij een ondersteunende functie kunnen vervullen. Heel veel bruiloften, koffietafels en feesten hebben wij altijd met veel aandacht en betrokkenheid mogen verzorgen. En veel verengingen hebben wij wekelijks met plezier ontvangen. Dit sociale aspect is voor ons altijd een belangrijke drijfveer geweest, maar komt in de bedrijfsvoering steeds meer onder druk te staan.

Het ondernemersklimaat en de wensen van klanten zijn in de afgelopen jaren sterk veranderd. Het bestaansrecht van onze zaak wordt hierdoor steeds sterker aangetast. Wij hadden graag nog een aantal jaren in de Beurs doorgewerkt, maar na zorgvuldig overleg, hebben we met het gezin het besluit genomen om nu te stoppen. In de komende jaren hopen we echter nog een actieve sociale rol te kunnen blijven vervullen in het Rooise. De brouwer, Bavaria, heeft de intentie de bedrijfsactiviteiten van de Beurs voort te zetten en is de mogelijkheden daarin aan het bekijken. We hopen van harte dat dit vanaf begin maart 2012 gaat lukken.

Graag willen we iedereen bedanken die in al die jaren het vertrouwen in ons heeft gehad, en voor alle mooie momenten die wij in De Beurs hebben mogen beleven. Eind februari nemen we afscheid. Peter en Joke de Koning