Maquette project Koningsvaren: Vanaf 6 januari in het gemeentehuis te bezichtigen

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Een bijzonder project als Koningsvaren is een lust voor het oog. Niet alleen op plaatjes, maar vooral in 3D. Bent u benieuwd naar het ontwerp? Vanaf 6 januari kunt u de maquette bezichtigen in het gemeentehuis. Leo Overmars, directeur/bestuurder van Wovesto, geeft de maquette op 6 januari namelijk in bruikleen aan wethouder Van den Berk-van de Laar.

3D beleving
Een nieuwbouwproject is met geavanceerde programma’s heel mooi in beeld te brengen. Toch blijft het een plaatje en 2D. Daarom liet Wovesto een maquette maken van project Koningsvaren, zodat het ontwerp nog mooier en beter gevisualiseerd is. Het resultaat mag er zijn en daarom geeft Wovesto de maquette aan de gemeente in bruikleen, zodat alle inwoners van Sint-Oedenrode het ontwerp in het gemeentehuis kunnen bekijken.

Project Koningsvaren
Het project bestaat uit 38 appartementen, variërend van 89 m2 tot 146 m2 met elk een balkon of terras. Door de bijzondere S-vorm van het gebouw hebben de appartementen veel lichtinval en uitzicht op de groene omgeving. Binnenkort gaat de verkoop en verhuur van de appartementen van start. Tot die tijd kunt u de maquette in het gemeentehuis bekijken. Op het moment dat de appartementen de verkoop en verhuur in gaan, zal Wovesto de inwoners van Sint-Oedenrode daarover informeren via de lokale media.