Debutant op Rooise Prinsenzittingen 2012

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Op 20,21 en 27 en 28 januari is het al weer zover! Een avond lang genieten van alleen maar Roois talent. Zo kun je de Prinsenzittingen 2012 het beste omschrijven. Een avond boordevol muziek, zang en dans. En niet in de laatste plaats met kletsgeweld van hoog niveau!

De commissie prinsenzittingen was al erg blij met vier Rooise kletsers maar dit jaar wordt dit aantal nog eens uitgebreid met een vijfde kletser. Ad van Acht zal dit jaar zijn debuut gaan maken op de zittingsavonden en als de voortekenen niet bedriegen zal zijn tekst bij velen nog lang in het geheugen gegrift staan. Dat het kletsen hem op het lijf geschreven is aangezien hij eerder deel uitmaakte van de gemeenteraad zou een te gemakkelijk statement zijn maar op de repetities kwam al wel duidelijk naar voren dat het hem goed afging. Met veel plezier kijken we uit naar zijn debuut. Naast de inmiddels gerenommeerde kletsers als Dennis van der Steen, Piet Klaasen, Rien van Genugten en sinds een aantal jaren ook Teun Leenderts zal hij het publiek in ieder geval weer doen bulderen van het lachen.

Dat dit zeker ook zal gaan gebeuren bij Marga en Nicole bleek wel tijdens de regelmatige bijeenkomsten welke er vooraf met de artiesten gehouden worden. Afgelopen jaren mogen ze zich toch wel rekenen tot de top van de Rooise Prinsenzittingen en dat dit ook voor 2012 zal gelden staat als een paal boven water. Hilariteit ten top ! Succes verzekerd!
Maar vergeet daarnaast niet dat er nog zo’n 100-tal echt Rooise artiesten aan de prinsenzittingen deelnemen. Hieronder zitten toch ook grote namen als Hupke Skrot, De Narrekap, Samba Rooi, Hedde Efkes, Het Prinselijk Vermaak, Erik Lathouwers, de dansgroepen Sunrise en Infinity en zeker niet te vergeten de muzikale begeleiding welke er op de vier avonden aanwezig is en die ook na afloop zorg zullen dragen voor de muziek op de afterparty.

Dus maak de goede voornemens meteen waar en verzeker jezelf van kaarten voor een van de vier avonden. De avonden zijn allemaal identiek. Kaarten zijn verkrijgbaar bij :Zalencentrum De Beurs, Boekhandel ’t Paperas, en bij Piet Klaasen Ollandseweg 131. Ook dit jaar is de toegangsprijs laag gehouden te weten 11 euro inclusief garderobe voor een avond bomvol amusement. Dit mag je als Rooienaar echt niet missen.