Kruip in de huid van de Politie!

Roois nieuws 112 berichten
De zes zuidelijke politiekorpsen Midden en West Brabant, Brabant-Noord, Brabant Zuid-Oost, Zeeland en Limburg-Noord en -Zuid zoeken toekomstig blauw talent. Een initiatief voor de werving van toekomstig talent is de Police Experience Day op zaterdag 17 december op de Politieacademie in Eindhoven. Voor deze dag kunnen 300 jongeren in de leeftijd van 14 t/m 16 jaar zich aanmelden en ervaren wat het werk van een agent inhoudt.

Deelnemers ervaren een hele dag wat blauw met hen doet: Hoe het is om iemand aan te houden? Jezelf te verdedigen? Te schieten met scherp of tussenbeide te komen bij een ruzie? Het kan best heftig zijn. Ervaren agenten dagen de jongeren uit om het beste uit henzelf te halen en het vak zelf te ervaren. Een dag vol afwisseling, avontuur, discipline, specialisatie, teamwork en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Allemaal zaken die voor een agent belangrijk zijn.

Het doel is dat jongeren aan den lijve kunnen ervaren of het politiewerk bij hen past en zich alvast kunnen oriënteren op een carrière bij de politie.

Interesse?
Meld je aan via de website www.kombijdepolitie.nl .