Kerstbrunch in Damiaancentrum

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Een broodmaaltijd in plaats van het gebruikelijke Gesprek te Pas zal gehouden worden op zondag 18 december in het Damiaancentrum, Schijndelseweg 46 in Sint-Oedenrode. Vanaf 10.30 tot 12.30 uur kan tijdens het eten aan de feestelijk gedekte tafel gesproken worden over het thema Kerstmis en zaken die daarmee verband houden. Voor de catering is aanmelding nodig via tel. 0413-291200 of info@damiaancentrum.nl.

Elke derde zondag van de maand wordt er vanuit het Damiaancentrum een Gesprek te Pas georganiseerd: een bijeenkomst, waarbij al wandelend gesproken wordt over een thema. Op deze zondag vóór Kerstmis staat juist niet het wandelgedeelte centraal, maar de gezelligheid, het goede gesprek en de inspiratie, die daarvan uitgaat.

De broodmaaltijd, die kan dienen als breakfast en lunch tegelijk (vandaar “brunch”), zal het decor zijn waartegen het gesprek plaatsvindt. Allerlei onderwerpen kunnen aan de orde komen, ook de thema’s, die het afgelopen jaar bij de Gesprekken te Pas zijn besproken. Zoals gewoonlijk dienen een paar teksten en vragen als uitgangspunt. Ook zullen alvast enkele thema’s voor volgend jaar vastgesteld kunnen worden.

De kerstbrunch duurt van 10.30 uur tot ongeveer 12.30 uur en de kosten bedragen 7 euro p.p. Voor meer informatie kun je terecht op www.damiaancentrum.nl . Daar kun je ook lezen over het koffieproject, waarmee het Damiaancentrum zich inzet voor voedselbanken en waaraan je, als bezoeker van de kerstbrunch kunt bijdragen.

In verband met de inkoop graag tevoren aanmelden via tel. 0413-291200 (mob. 06-10223044) of via info@damiaancentrum.nl .