Odisco lijdt flinke nederlaag

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen De Weebosch 1 op het programma. Odisco speelde het eerste kwartier goed en was de betere ploeg maar kon niet voorkomen na 15 minuten al tegen een 0-2 achterstand aan te kijken. Pas na 21 minuten deed Maré Meijs iets terug en maakte de 1-2. De rust stand was 1-3 en dat had Odisco aan zichzelf te danken door in de 1e 15 minuten niet te scoren.

Na rust was er niet veel meer over van het sterke verdedigende spel van Odisco van de 1e helft. Ondanks dat na 5 minuten in de 2e helft de 2-4 gemaakt werd door Marlon van Heeswijk liep Weebosch daarna makkelijk weg naar 2-8 in 5 minuten tijd door slecht verdedigen en het missen van de nodige kansen. Meike Leenderts deed iets terug in de 12e minuut en maakte de 3-8. Daarna was het spel van Weebosch beter en verzorgder en liepen weg naar 3-13. Marieke van Heeswijk en Myrthe van Heereveld deden nog wat terug en maakte de 4 en 5-13. Maar Weebosch wist de wedstrijd toch met een ruime 5-15 winnend af te sluiten. Odisco liet zich in de 2e helft te makkelijk overlopen en misten de nodige kansen waaronder 2 strafworpen en kon daarom niet in de buurt komen van Weebosch, die dan ook de terechte winnaars waren van deze wedstrijd.