BV Rooi wint opnieuw topper

Afgelopen zaterdag moesten de mannen van Erik Schuring uit spelen tegen Almonte. De nummer drie uit de competitie.
De start van de wedstrijd was voor Almonte en die kwamen dan ook al snel op voorsprong: 10-4.

Toen kwam Rooi door goede scores van Rob van Boekel terug en werd de achterstand beperkt tot 25-22 in het eerste kwart. Het tweede kwart bleef het tempo hoog aan beide kanten, zodat het gelijk op bleef gaan. Met rust stond er een 45-42 voorsprong voor Almonte.
In de rust bleef Rooi geconcentreerd en bij de les. Coach Erik Schuring zette een goede zone neer zodat Rooi meer rebounds pakte. En in de aanval waren Roy van de Laar en Jeroen van de Pas niet te stoppen. Roy zorgde met goede drives voor scores terwijl Jeroen dat weer deed met drie driepunters.

Het vierde kwart bleef Rooi bij de zone en met goed verdedigend werk van Patrick Bellemakers, die zeer veel rebounds pakte. In de aanval bleef Jeroen van de Pas scoren en Bram was ook weer zeer sterk in de aanval, zodat Rooi de wedstrijd uiteindelijk door goede inzet en goed coach werk met 72-88 won. Komende zondag mogen de mannen van Rooi naar Den Dungen om daar weer te proberen de punten mee naar huis te nemen. Die wedstrijd is om 18.00 uur.