Rachel en Ashley Peters in winning mood

Roois nieuws Sport
Onze ponyspringruiters hebben afgelopen zondag een kringselectiewedstrijd verreden in Manege de Pijnhorst. En met succes: Rachel Peters wist met good old Mickey de overwinning op te eisen in de klasse AB/L. Zaterdag ging Rachel in Zeeland ook al met de hoogste eer strijken met Mickey in de klasse ABC/L.

Ashley Peters startte met De Vriesjes Jordi in de klasse CL en ook hier ging de grootste beker naar huize Peters.
In de klasse DB verscheen Anne Markgraaff met Suzuki's Henkie in de ring. Deze combinatie pakte de 2e prijs. Eveline Hazenberg pakte met Annet de 6e prijs in deze klasse.

In de klasse DL mocht Veerle van de Pasch met Ania de 7e prijs in ontvangst nemen. Pleun van de Pasch sluit de rij met Hoogerdijk's Jolly in de klasse CDE/M: een 2e prijs was het resultaat.

De grote springruiters zijn op verschillende locaties aan de start verschenen. Op vrijdagavond wist Judith van den Nieuwenhuijzen beslag te leggen op de 4e plaats in de klasse B met Cascin in Berlicum.
Zondag is Annette van Engeland in Houten aan de start verschenen mer Urbanus in de klasse L. Dat leverde deze combinatie behalve de 1e plaats ook een startbewijs voor Jumping Amsterdam op.
Thom van Dijck startte in Roggel met Archer in de klasse Z en wist de 5e plaats te pakken.
Hoewel Marwin van den Nieuwenhuijzen niet meer onder de Nijnselse vlag rijdt, wil ik u dit succesje niet onthouden. Als stalruiter van Blom is Marwin afgelopen week van start gegaan tijdens
Christmas Jumping in Roosendaal. Op zondag wist Marwin de finale klasse M winnend af te sluiten met Blom's Ariton.

Vorige week wist Juliet Bosshardt in Geldrop beslag te leggen op de 2e plaats in de klasse M met Aikido M.