Afbeelding

‘Geen moment van opgeven’ loopt met Dolf Jansen

Roois nieuws Sport
Inderdaad, zo snel als hij praat zo snel loopt hij ook! Dolf Jansen; cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Team 295: Geen moment van opgeven had de eer om op vrijdag 2 december met Dolf Jansen te gaan hardlopen. Voorafgaand aan zijn voorstelling in Theater aan de Parade in ’s Hertogenbosch wil hij zich nog even warm lopen.

Team 295 traint voor de Roparun in 2012 en zamelt door middel van allerlei activiteiten geld in voor mensen met kanker. Deze uitnodiging was dan ook niet alleen een enorme eer voor dit team maar vooral ook een mooi moment om extra aandacht te vragen voor het goede doel. We verzamelen met alle lopers en een aantal supporters bij het theater en maken daar kort kennis met Dolf Jansen.

Na een groepsfoto gaan de lopers van start. Een warming-up, daar doet Dolf niet aan, dus in een voor hem rustig tempo vertrekken de lopers aangemoedigd door de supporters richting het Boschebroek. Onderweg praat Dolf soms in zichzelf en als een van de lopers vraagt: “wat zeg je?” Geeft hij aan dat het hardlopen voor hem een moment is om zijn voorstelling voor te bereiden en om zijn hoofd leeg te maken.

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week