Odisco 1 laat weer punten liggen

Zondag 4 december was de wedstrijd Tovido 1 tegen Odisco 1. Tovido speelde in een hoog tempo. In de eerste drie minuten wist Tovido al te scoren. Na 10 minuten speeltijd scoorde Myrthe van Heereveld de gelijkmaker. Daarna wist Tovido nog twee maal te scoren. Dena Essens maakt dan de stand op 3-2. Dan weet Tovido nog een keer te scoren en vlak voor rust scoort Meike Leenderts nog een keer, de stand is dan 4-3.

Na de rust komt Tovido al binnen 10 minuten op een stand van 6-3. Myrthe van Heereveld en Meike Leenderts maken kort daarop de 6-5. Er is weer hoop in de ploeg. Maar al binnen drie minuten maakt Tovido het 7e doelpunt, ook het 8e en 9e doelpunt volgen. Odisco komt niet echt terug in de wedstrijd. Marlon van Heeswijk zorgt nog voor het 6e doelpunt, maar het mocht niet meer baten. De wedstrijd werd afgesloten met 12-6 nederlaag voor Odisco.