Afbeelding

De Politiek Dichterbij: Hans Hulsen

Roois nieuws Politiek Meierijstad
De redactie wil het plaatselijke en regionale nieuws op een open, uitnodigende en vriendelijke wijze onder uw aandacht brengen. De plaatselijke politici mogen daarbij niet ontbreken. Ons valt op dat de Rooise burger weinig of niets van het Rooise raads- of commissielid weet.

DeMooiRooiKrant geeft in de maandelijkse rubriek “De politiek dichterbij” het woord aan de persoon achter het raads- en commissielid. De interviews worden afgenomen op het voor hem of haar mooiste plekje in Sint-Oedenrode. Wij streven naar een open en aangenaam gesprek waarbij op de persoon wordt ingezoomd en niet op politieke standpunten.

Deze keer in De Politiek Dichterbij: DGS’er Hans Hulsen

Waarom is dit je favoriete plek van Rooi?
“Tien jaar geleden zijn we in Boskant komen wonen en twee jaar later is een werkgroep opgestart om de tennisbanen in Boskant te realiseren. ‘Wat in Nijnsel kan, moet hier ook kunnen’, was onze gedachte. We hebben uiteindelijk een prachtig park gerealiseerd en dat komt door de inzet van vele vrijwilligers. Vanuit de kantine kun je drie sporten in de gaten houden. Dat is uniek! In de toekomst lijkt het me helemaal prachtig als er één gebouw komt voor alle sporten. Dat zou fantastisch zijn.”

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week