Afbeelding

Avond over loverboys

Roois nieuws Volksgezondheid / Sint-Oedenrode
Als je verliefd wordt ben je in de wolken. Tegelijk voel je je vaak onzeker. Het is spannend om uit te zoeken wat je wilt en hoever je met de ander gaat. Totdat je de andere kant van iemand leert kennen…Afgelopen donderdag vond een informatieavond plaats.

De avond werd georganiseerd door de KVO in samenwerking met Centrum jeugd en gezin en de gemeente Sint-Oedenrode. Er waren tijdens de avond 15 gasten. Maaike Mollen, sociaal cultureel werkster bij het vrouwencentrum te Oss, verzorgde de avond. Hoe kun je het fenomeen loverboy herkennen? Hoe ga je met je kind hierover in gesprek? Op welke signalen moet je letten als ouders van meisjes die slachtoffer geworden zijn van loverboy`s? Waar kun je terecht voor hulp?
Het was een waardevolle avond omdat het om een klein gezelschap ging was werden er veel vragen gesteld. Daarnaast werden mensen uitgenodigd om te reageren op vragen. Wat ook discussie op gang bracht. Heeft U nog vragen over de avond kunt U altijd terecht bij het Centrum jeugd en gezin www.cjggeeftantwoord.nl , info@cjggeeftantwoord.nl . tel: 0800-2540000