Cursus- en Coachingsvouchers voor amateurkunstenaars ook beschikbaar in 2012

Roois nieuws Kunst en Cultuur
De Cursus- en Coachingsvouchers waar Brabantse amateurkunstenaars en –clubs gebruik van kunnen maken voor bijscholing blijven ook in 2012 beschikbaar. De vouchers worden aangeboden door de Kunstbalie in samenwerking met centra voor de kunsten, waaronder Pieter Brueghel. Ze kunnen gebruikt worden door amateurs binnen de disciplines beeldende kunst, fotografie, dans, film, urban, instrumentale en vocale muziek, musical en theater.

Ondanks barre tijden voor de kunstwereld worden de Cursus- en Coachingsvouchers, die in 2010 gelanceerd werden, ook in 2012 ingezet om de kwaliteit van afzonderlijke amateurclubs en –kunstenaars te bevorderen. De cursusvouchers zijn bedoeld voor groepen amateurkunstenaars die behoefte hebben aan bijscholing. De coachingsvouchers bieden een ondersteunende kritische blik ter voorbereiding op een voorstelling, concert of beeldend werk. Alle amateurgezelschappen in de regio zijn van deze regeling op de hoogte gesteld. In 2010 en 2011 zijn er al 79 aanvragen toegekend.

Pieter Brueghel is voucher-inner van deze subsidieregeling binnen de regio Veghel.
Aanvraagformulieren voor de Cursus- en Coachingsvouchers zijn te vinden op:
www.pieterbrueghel.nl onder ‘workshops’ en vervolgens ‘vouchers kunstbalie’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Brueghel via telefoonnummer 0413-365675 of info@pieterbrueghel.nl  of met de Kunstbalie via 013-4648243 of info@kunstbalie.nl