Concordia/Boskant neemt punten mee naar huis uit Tilburg

Roois nieuws Sport
Zondag stond de uitwedstrijd tegen ZIGO op het programma. Het was belangrijk voor Concordia/Boskant om te winnen om zo de eerste punten van het seizoen mee naar huis te nemen. Concordia/Boskant begon scherp aan de wedstrijd, er werden mooie aanvallen opgezet en de verdediging stond goed. ZIGO wist toch als eerste de korf te vinden en kwam door het benutten van een strafworp en een afstandschot op een 2-0 voorsprong. Concordia/Boskant bleef naar kansen zoeken en wist met goed uitgespeelde aanvallen terug te komen tot een 2-2 stand. Hierna ging de wedstrijd lange tijd gelijk op. Concordia/Boskant had de beste aanvallen en kreeg mooie kansen, maar ZIGO maakte de paar kansen die ze kregen goed af. Zo werd er met een 6-6 stand gerust. Direct na rust wist Concordia/Boskant op voorsprong te komen 6-7. De aanvallen begonnen wat stroever te lopen en de mooie aanvallen zoals voor de rust bleven uit. Gelukkig werd er in de verdediging weinig weggegeven zodat er rustig gezocht kon worden naar een doelpunt. Zo wist Concordia/Boskant uit te lopen naar een 6-9 stand. ZIGO leek even weer dichterbij te komen door de 7-9 te maken maar Concordia/Boskant liet direct zien deze voorsprong niet meer uit handen te geven en kwam met twee mooie doelpunten op 7-11. In de slotminuten wist ZIGO nog eenmaal te scoren 8-11.