Concordia/Boskant weet ook in eigen huis niet te winnen

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen DSV op het programma. Concordia/Boskant wist in de eerste minuut direct de score te openen 1-0. DSV speelde in een erg hoog tempo en gaf veel druk. Even leek het erop dat DSV een maatje te groot was, met goede combinaties en snel spel wist DSV uit te lopen naar een 1-5 stand. Door het benutten van een strafworp wist Concordia/Boskant na een kwartier spelen weer te scoren. DSV antwoorden hier al snel op door de 2-6 te maken. Gelukkig wisten de Concordia/Boskant dames zich goed te herpakken en met een paar kleine tactische wijzigingen werd er beter gespeeld. Met een vrije worp en een mooi afstandschot kwam Concordia/Boskant langzaam weer dichterbij 4-6. DSV maakte er nog 4-7 van maar Concordia/Boskant leek het goed spelende DSV steeds beter onder controle te krijgen. Voor rust werd er nog gezorgd voor een 6-7 ruststand.

Direct na de rust kreeg Concordia/Boskant een strafworp om de oren. Snel hierna kreeg ook Concordia/Boskant een strafworp maar deze werd gemist. Twee minuten later liet DSV zien hoe het wel moest en scoorde wederom uit een strafworp 6-9. Beide ploegen hadden in de tweede helft wat meer moeite met scoren. Concordia/Boskant wist met een doorloopbal de 7-9 te maken maar kon hierna niet doordrukken. Uiteindelijk was het toch DSV die nog twee keer wist te scoren en zo de eindstand bepaalde 7-11.