Afbeelding

Dartuitslagen afgelopen week

Roois nieuws Sport
Afgelopen week stonden er weer verschillende wedstrijden op het programma. Daarnaast werd bekend dat Rooi een eigen single competitie krijgt.

Mark en Arno van Van Ouds 1 begonnen hun koppel en wonnen deze tegen de verwachting.
Het bleef een spannende strijd. Bij de 501 bleek Vann Ouds de betere, maar bij de cricket liet vooral Mark de punten liggen. Harrie, die na een lange periode eindelijk weer een beetje zijn oude niveau terug had, deed het die avond erg goed. Van Ouds won met 15 tegen 6

Kofferen ging met Hein, Harry, Michael en Raymond naar Boxmeer om daar Piek 1 een lesje darten te geven. Dit ging goed totdat Harry mee ging gooien. De normaal sterk spelende Harry liet zich vanavond niet van de beste kant zien. Desondanks won Kofferen wel met 17 tegen 6.

Rooi krijgt single-competitie

Sint Oedenrode gaat als eerste in Nederland een Single softtip competitie gooien. Deze competitie is bedoelt voor iedereen die in Sint-Oedenrode woont en kennis wil maken met het softtip darten.

Dus zit je niet in een team en wil je toch gooien? Dan is dit een uitgelezen kans. Als je nu wel in een softtipdart team zit en je wil meer gaan gooien? Schrijf je dan nu in! Iedereen speelt minimaal 1 keer in de maand en minimaal 1 keer per seizoen tegen elkaar. Het seizoen loopt van 1 januari 2012 tot 31 december 2012 . De kosten voor deze competitie bedragen 10 euro per persoon. Dit is voor het bijhouden van de uitslagen op www.bullshooter.nl. Er is geen speelschema. Je mag iedereen uitdagen die net zoveel of meer legs gewonnen heeft dan jij. Er is ook geen vaste speeldag. Dit is gedaan omdat er darters zijn die niet op donderdag kunnen spelen.

Op 31 december 2012 zal dan bekend zijn wie zich "Beste Rooise Softtipper 2012" mag noemen.
Inschrijven kan tot 14 december 2012 bij mark@bullshooter.nl of bij info@wiersbv.nl. info: 0647660053