Afbeelding

Thema avonden echtscheiding en loverboys

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Het Centrum Jeugd en Gezin heeft twee informatieavonden georganiseerd voor de komende weken. Het gaat om een thema avond voor ouders over het onderwerp ‘Loverboys’ (24 november) en een thema avond over echtscheiding (1 december). Deze vinden allebei plaats in Mariendael.

Loverboys, een thema-avond voor ouders
Als je verliefd wordt ben je in de wolken. Tegelijk voel je je vaak onzeker. Het is spannend om uit te zoeken wat je wilt en hoever je met de ander gaat. Totdat je de andere kant van iemand leert kennen… Hoe kun je het fenomeen loverboy herkennen en hoe ga je met je kind hierover in gesprek?

Deze onderwerpen komen aan bod tijdens een informatie- avond verzorgd door Maaike Mollen, sociaal cultureel werkster bij het Internationaal Vrouwencentrum te Oss. Zij geeft voorlichtingen en richt zich op preventie m.b.t. loverboys. 24 november, Mariëndael, Laan van Henckeshage 2, Sint-Oedenrode. Van 20.00 – 22.00 uur (zaal open vanaf 19.30). Er zijn geen kosten aan verbonden, graag aanmelden op onderstaand adres.

Echtscheiding
Tijdens deze avond komen er sprekers vanuit verschillende organisaties, vanuit hun eigen visie vertellen wat een echtscheiding doet met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Donderdag 1 december. Van 19.30 tot 21.30 uur. Mariendael, Sint-Oedenrode. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Graag aanmelden via
tel. 0800-254 00 00 of info@cjggeeftantwoord.nl