Aankomst Sinterklaas in Nijnsel

Roois nieuws Evenementen / Sint-Oedenrode
Om 14.00 uur start de Harmonie Nijnsel met het spelen van sinterklaasliedjes. Iedereen, jong en oud, wordt uitgenodigd gezellig mee te zingen. Daarna maakt Sinterklaas samen met Amerigo en de Pieten een korte rondrit door Nijnsel. De rondrit start op het Beckartplein, Tulpstraat, Azaleastraat, Anjerlaan, Jasmijnstraat, Lieshoutseweg, Pastoor Panckenstraat, Hortensiastraat, Lieshoutseweg en eindigt op het Beckartplein. Let op: dit is een andere rondrit dan voorgaande jaren. Na de rondrit nodigt Sinterklaas alle kinderen uit voor de kinderreceptie in de grote zaal van “de Beckart”.

Woorden en letters
Het thema van dit Sinterklaasfeest is “woorden en letters”. Er is een hoofdrol weggelegd voor Postpiet. Postpiet is op dit moment een beetje in de war. Willen jullie hem helpen? Wat jullie moeten doen is nog een verrassing, maar er gaat veel gebeuren. Er zal veel worden gelachen, gezongen en gedanst. Dus smeer je stembandjes en gooi de heupjes lekker los en kom naar de kinderreceptie van Sinterklaas en zijn Pieten.

Het programma duurt ongeveer drie kwartier en de muzikale begeleiding is in handen van het opleidingsorkest van Harmonie Nijnsel. Na afloop krijgen alle kinderen een snoepzak. Als het weer te slecht is, maakt Sinterklaas geen rondrit. Hij is dan om 14.30 uur in “de Beckart”.  Wij zien jullie graag op 20 november!!