Odisco lijdt pijnlijke nederlaag

Roois nieuws Sport
Odisco 1 kreeg afgelopen zondag Eurogirls 1 op bezoek. Het zou zeker een lastige wedstrijd gaan worden.

De ploeg uit Olland begon fel aan de wedstrijd en kon via Marlon van Heeswijk dan ook al binnen 2 minuten op 1-0 komen. Er wordt goed gespeeld en na 10 minuten stond dan ook dee 5-3 op het scorebord, via 2x Meike Leenderts, Myrthe van Heereveld en Marieke van Heeswijk. Hierna zakte het goede spel weg en werd er plaats gemaakt voor slordigheden. Zo werd de benauwde ruststand van 6-5 op het scorebord gezet. Het laatste doelpunt voor rust was van Dena Essens.

Na rust was Odisco 1 niet meer bij macht om het goede niveau op te pakken en zo stond na 1 minuut ook de 6-6 op het scorebord. Na 8 minuten kon Eurogirls voor het eerst voor komen, 6-7. Odisco miste weer kans op kans waaronder een belangrijke strafworp. Eurogirls maakte 10 minuten voor tijd de 6-8. Odisco wist niet meer tot scoren te komen in de hele 2e helft, waardoor de 1e nederlaag voor dit seizoen een feit is.