BVRooi blijft winnen

Het gepromoveerde team naar de hoofdklasse van Erik Schuring blijft winnen. Afgelopen zondag moest Rooi tegen JRC (Boxtel) aantreden. Rooi wist na een paar moeizame wedstrijden dat er nu wat rechtgezet moest worden. Zo startte de mannen van Erik Schuring fel en goed aan de wedstrijd.

Roy van de Laar nam de verdediging op sleeptouw door fel te verdedigen en veel steals te pakken, zodat hij veel assist kon afleveren. Na 1 kwart was het 24-10. Het tweede kwart werd er in de aanval veel te traag gespeeld en niet hard genoeg verdedigd zodat JRC toch wat dichterbij kon komen. Zo was het met de rust 34-27. Het derde kwart startte Rooi weer scherp en door een goede defence en in de aanval had JRC even geen antwoord op Daniel Figueiredo. Zo kon Rooi met een 52-35 het laatste kwart in gaan.

Het laatste kwart leverde ook geen probleem meer op. Hopelijk kunnen de mannen van rooi deze lijn voortzetten want komende zondag moeten ze uit naar de nummer drie en over 2 weken spelen ze thuis tegen de mede koploper.