Concordia/Boskant verliest eerste wedstrijd van het seizoen

Afgelopen zondag stond de eerste binnenwedstrijd voor Concordia/Boskant op het programma. Er werd fel aan de wedstrijd begonnen en dit resulteerde direct in twee mooi uitgespeelde doelpunten 0-2. Door een persoonlijk foutje wist Oranje Wit weer aansluiting te vinden 1-2.

Concordia/Boskant bleef goed zoeken naar kansen en wist met een afstandschot en een doorloopbal de voorsprong verder uit te bouwen 1-4. Halverwege de eerste helft zakte de concentratie heel even weg bij de Concordia/Boskant dames, in twee minuten tijd strafte Oranje Wit dit direct af door terug te komen tot een 4-4 stand. Concordia/Boskant liet zich echter niet uit het veld slaan en was wel degelijk de bovenliggende partij, er werden veel kansen gecreëerd maar deze werden niet afgemaakt. Door het niet benutten van de kansen viel het doelpunt uiteindelijk aan de andere kant 5-4.

Na de rust was het Oranje Wit die de scoren opende 6-4, hier werd direct op gereageerd door Concordia/Boskant die zo aansluiting wist te houden 6-5. Ook hierna bleven de dames van Concordia/Boskant mooie kansen creëren maar weer werden deze niet benut. Oranje Wit kreeg daarentegen een stuk minder kansen, maar de kansen die ze kregen werden ook goed benut. Met een aantal goede afstandschoten wist Oranje Wit ineens de voorsprong uit te bouwen tot een 9-5 stand. Dit leek toch even aan te komen bij Concordia/Boskant want er kwamen wat fouten. Oranje Wit strafte dit dan ook direct af en kwam zelfs tot een 12-5 voorsprong. Concordia/Boskant wist zich in de slotminuten van de wedstrijd weer wat te herpakken maar dit was toen al te laat. Met een afstandschot, doorloopbal en een vrije worp eindigde de wedstrijd in een 12-8 stand. Een vertekende uitslag want Concordia/Boskant was zeker niet de minderen. De dames zullen toch echt de kansen moeten gaan benutten om dit in de volgende wedstrijden ook in resultaat om te kunnen zetten.

Zondag 20 november staat de thuiswedstrijd tegen DSV op het programma (14.20 uur). Concordia/Boskant zal de thuiswedstrijden gaan spelen in sporthal De Beemd in Veghel.