Nijnsel weet vorm vast te houden

Roois nieuws Sport
Onze jongste springruiters laten weer goed van zich horen. In Schijndel wist Rachel Peters met Mickey de 2e prijs te pakken in de klasse AB/L. Larissa Laenen startte met Kasandera in de klasse DB en wist de overwinning op haar naam te schrijven in Oirschot. Van de grote springruiters was Judith van den Nieuwenhuijzen afgereisd naar Wanroij. Daar verscheen ze met Cascin in de klasse B en pakte de 4e plaats.

Vorige week zijn de gezusters van Gastel van start gegaan in de Mortel. Moniek van Gastel wist met Coldplay in de klasse B de 1e plaats te pakken. Suzan startte met Boogie Woogie in de klasse L en ook hier ging de zege naar Nijnsel. In de klasse M startte Suzan met Zuberlina en deze combinatie was goed voor een 3e plaats. In Asten verscheen Suzan in de klasse M in de ring met Boogie Woogie en Harmony en pakte hier respectievelijk de 4e en 6e plaats.
De dressuurruiters hebben in Geldrop weer een kringselectiewedstrijd verreden. Dat leverde Eveline van der Ven met Allure de overwinning op in de klasse L2. Voor Elske Huijbers en C Vip HZ was het 'peace of cake ' in de klasse Z1. Een knappe 2e plaats was het resultaat.