Dai Ippo met beginners naar Liempde

Roois nieuws Sport
Zaterdag was het voor de beginnende judoka’s best wel een spannende dag. De eerste onderlinge ontmoeting met onze bevriende verenigingen in dit seizoen. Voor sommigen was het echt de eerste keer dat ze een wedstrijd moesten draaien.
Nou ze hebben het eigenlijk allemaal best wel goed gedaan.
 
Er waren ook een paar judoka’s die zaterdag pas echt lieten zien dat ze konden judoën. Voor Mees van Dijk, Igor van der Heijden, Rens van Esch, Willem Vervoort en Sam Packbiers liep het allemaal op rolletjes en zij werden met overtuiging kampioen. Luca van Laarhoven, Cas Schoones, Zjuul Rovers, Rob de Laat, Evi van Boxmeer, Rik van Aarle, Lars van Duijnhoven en Matthijs van der Meijden deden ook goed hun best. Jammer dat ze allen 1 partij verloren en ze met dit gegeven toch maar mooi 2e werden.

Derde plaatsen waren er voor Thomas Mesu, Dion Schoones, Seb Pruisen, Luuk van Oirschot en Yaël Rutten. Voor Jelle van Delft, Luc de Laat, Marinke Rooijakkers,Yannick Rutten Lukan van Boxmeer , Martijn van Aarle en Lotte van Aarle konden zaterdag hun draai niet vinden en konden we alleen maar zeggen: Volgende keer beter.
Ondanks dat ze niet op een eerste plaats zijn geëindigd willen we toch nog even een pluim geven aan Lukan van Boxmeer, Zjuul Rovers en Luc van Oirschot voor hun bijzondere inzet op dit toernooitje. Het was mooi om te zien dat zij bijna alleen maar linkse worpjes hebben gemaakt en dat geeft weer hoop voor de volgende toernooitjes.