Heren 1 opnieuw met lege handen

Waar iedereen dacht dat vorige week de stijgende lijn weer ingezet was, bleek het resultaat afgelopen zondag wederom teleurstellend. Directe concurrent Waalwijk kwam op bezoek, speelde een sterke wedstrijd en ging met 3 punten naar huis: 2-3.

Bijna de hele eerste helft liep heren 1 achter de feiten aan en werden duels verloren. Hierdoor zaten de heren van Waalwijk direct goed in de wedstrijd en werd de druk op de Rooise defensie opgevoerd. Door goed keeperswerk van Caspar Besancon en met hulp van de paal bleef het nog lang gelijk, maar na een klein half uur spelen kwam Waalwijk terecht op voorsprong 0-1.
Heren 1 kreeg vervolgens wat meer vat op de wedstrijd en kon enkele malen gevaarlijk worden in de omschakeling. Op slag van rust was het Wouter Deelen die attent was in de cirkel en voor de 1-1 zorgden.