Zondag 13 november Sinterklaasintocht in Sint-Oedenrode

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Op zondag 13 november zal Sinterklaas om 13.30 uur aankomen in Sint-Oedenrode. Dit jaar zal Sinterklaas ook écht aanmeren in ons dorp. Vanaf de Dommel bij de Odaschool zal de Sint aan land komen (aan De Jongsingel), waar zijn paard al klaar zal staan. Te paard zal Sinterklaas samen met zijn Pieten verder rijden naar het Sinterklaasplein (Kerkplein), waar hij om 14.30 uur wordt verwacht.

Voordat Sinterklaas op het Sinterklaasplein aankomt, kunnen kinderen (vanaf 14.00 uur) allerlei spelletjes spelen. Dit programma staat onder leiding van Scouting Rooi.

Op het Sinterklaasplein zullen de Sint en zijn Pieten verwelkomd worden door Burgemeester Maas en is er ruimte om handjes te geven en liedjes te zingen.

Vervolgens zal Sinterklaas naar De Beurs rijden, waar het binnen programma plaats zal vinden. Kinderen kunnen in de benedenzaal naar de voorstelling kijken. Achter in de zaal is beperkt ruimte voor ouders. Zij die voor deze ruimte kiezen, worden dringend verzocht stil te zijn (mobiele telefoons uit!). In de benedenzaal zullen géén consumpties verkocht worden.

Ouders die onder genot van koffie of iets dergelijks het programma bij willen wonen, kunnen naar de bovenzaal. Door middel van een groot scherm kunnen de ouders in de bovenzaal de voorstelling live volgen. Buggy's/kinderwagens kunnen in de garderobe-ruimte gestald worden. De toegang is voor iedereen gratis. Alle deuren zullen de hele tijd goed bewaakt worden door de Pieten. Er mogen geen kinderen naar buiten zonder ouder.

Sinterklaas on-line
Wil je echt niets missen van Sinterklaas in Rooi kijk dan op www.sintrooi.nl . Daarop staat alle informatie met betrekking tot de intocht maar ook spelletjes, verhalen, recepten en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om Sinterklaas een e-mail te sturen.