De allerlaatste tip van de Prins

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
De PK is bloednerveus, bang dat er ergens een lek is………. Maar, het is een groep carnavalsmensen met een stevige basis en met goede tips, en ze hebben er weer een voor ons gemaakt, de allerlaatste tip voor dit seizoen, komt ie:

Tip 11
Ze zijn er geknipt vur.

Nou moet ik heel eerlijk bekennen dat ik onlangs op een feestje was, en tegen een van de aanwezige mannen zei: “Gossie, wa bende toch skôn geknipt !!”. En als ík dat zeg, dan hoeft niemand te blozen, hij wel ! Dus ik begin nu toch wel iets te vermoeden, U ook?
Het lijkt me ook logisch dat ze ’n paar weken voor de onthulling naar de kapper gaan, ze moeten er toch ook netjes opstaan, nie dan?
Dus dan zijn ze er nu geknipt vur. (door een familielid geknipt?)
En voor de functie zijn ze uiteraard ook geknipt, dat is de PK wel toevertrouwd, die vragen niet zomaar d’n uurste d’n beste !
Maar ze zouden ook zomaar geknipt kunnen zijn door een of andere fotograaf…………….met steek bv………!

We gaan eens kijken of we alles nog eens door elkaar kunnen husselen.
In de elf tips mistten we de tip: ‘Ut is unne echte Roise’, of ‘ut zen echte Roise’, maaaar hij komt uit ’t Centrum, nu is de vraag uit welk Centrum dan wel ??
Onze linksdragende neije werd vanuit dat centrum mi een kluitje het riet ingestuurd, daar heeft ie wel elf jaar over moeten doen, of was het nou tien, of toch elf, maar toen hij DE ster op het witte doek werd, door die afscheidsborrel, want daar zat ’t um toch echt in, toen bleek toch wel dat soort soort zoekt, maar ach, oranje is ook moi, of mwa mwa, maar de jongens zen er geknipt vur en ze komen hun afspraken na, dus allerbeste mensen, kom alstublieft zaterdagavond naar de Beurs, en kom kijken of deze twee mannen hun afspraken nakomen en op het podium verschijnen!!! Want lieve mensen, we hebben nog ‘the day before’, dan is het nl. écht 11-11-11 en er gaan geruchten dat er ontvoeringen gepland zijn.
Beste neije en adjudant, bent op uw hoede, er wordt op U gelet !!
En misschien ook nog op enkele verkeerden……

Iedereen alvast bedankt voor het meedenken, het meejagen, het meelezen, het schrijven in de gastenboeken, het voeren van de konijntjes, etc.
En natuurlijk weet u nu wie die neije is, toch???
Stuur dan de oplossing naar: de voorzitter van de Prinskeuzecommissie Theo Strijbos, Boskantseweg 78, 5492 VB Sint-oedenrode, strijbos.rooi@planet.nl
En de traditie is dat de eerste die de goede namen (Prins en Adjudant) doorgeeft aan deze voorzitter een overheerlijke Prinselijke Papgatwijn persoonlijk krijgt aangeboden door de neije Hoogheid en zijn gevolg, en natuurlijk verdient deze persoon de eeuwige Papgatroem!

ALAAF !