Afbeelding

Nijnselse ruiters en ponyruiters

Roois nieuws Sport
Onze pony-springruiters zijn te gast geweest in Son. In de klasse CL progressief was de overwinning voor Ashley Peters met DV Jordi. Anne Margraaff wist met Suzuki’s Henkie beslag te leggen op de 2e plaats in de klasse DB klassiek. Veerle van de Pasch verscheen met Ania in de ring en wist beslag te leggen op de 5e prijs in de klasse DL klassiek en de 1e prijs in de klasse DB progressief. Pleun van de Pasch behaalde met Hoogerdijk’s Jolly de 1e pijs in de klasse CM.

De grote springruiters zijn naar Schijndel geweest. In de klasse B ging de overwinning naar Marjan van Hooft met Ancelotti. In de klasse L verscheen Mandy Jansen met Cicarlos in de piste en pakte hier de 10e plaats. Thom van Dijck was afgereisd naar Roggel en pakte daar de 4e plaats met Coco Habana in de klasse L.

De dressuurruiters hebben hun tweede kringselectie verreden in Geldrop. Voor Martijn van Stiphout betekende dit een mooie 2e plaats met Allure in de klasse L1. Zijn moeder, Marieke Siertsema, wist in de klasse Z1 met Zarotte beslag te leggen op de 1e plaats.